Η Απόφαση (ΦΕΚ) Επαναλειτουργίας της Γ΄ Λυκείου

Η Απόφαση (ΦΕΚ) Επαναλειτουργίας της Γ΄ Λυκείου

Πανελλήνιες 2020: Δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει το πλαίσιο λειτουργίας των Σχολείων της χώρας, μεταξύ άλλων εκπαιδευτικών δομών.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση:


1. Από την προσωρινή απαγόρευση εξαιρείται η λειτουργία των κατωτέρω εκπαιδευτικών δομών, δημόσιων ή ιδιωτικών, ως εξής:

α) Για το χρονικό διάστημα από 11.5.2020 και εξής, η λειτουργία της Γ ́ Λυκείου των Γενικών Λυκείων, των Επαγγελματικών Λυκείων, των Γυμνασίων με λυκειακές τάξεις, των κέντρων ξένων γλωσσών και των φροντιστηρίων, για τους μαθητές της Γ ́ τάξης Λυκείου και τους ενήλικες.

β) Για το χρονικό διάστημα από 18.5.2020 και εξής, η λειτουργία των Γυμνασίων και των Α ́ και Β ́ τάξεων Λυκείου των Γενικών Λυκείων, των Επαγγελματικών Λυκείων, των Γυμνασίων με λυκειακές τάξεις, των κέντρων ξένων γλωσσών και των φροντιστηρίων, για τους μαθητές του Γυμνασίου και των Α ́ και Β ́ τάξεων Λυκείου, των τμημάτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης Μαθητείας, των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, των ΙΕΚ, των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και Επιπέδου 2 και των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης των Δήμων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr