Πανελλήνιες 2020: Διορθώσεις στο διδακτικό βιβλίο «Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ» (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Πανελλαδικές 2020: Διορθώσεις στο διδακτικό βιβλίο του μαθήματος «Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ» που είναι ένα από τα δύο πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας της Γ΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ..

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο ενημερώνει για το μάθημα «ΑΝΑΤΟΜΙΑ - ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ» του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας της Γ΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ. ότι, συμπληρωματικά της υπ’ αριθμ. Φ1/88635/Δ4/03-06-2019 (ΑΔΑ:ΨΨΓΤ4653ΠΣ-ΦΧΟ) υπουργικής απόφασης με θέμα «Έγκριση διορθώσεων εγκεκριμένου διδακτικού βιβλίου «Ανατομία - Φυσιολογία» του μαθήματος ειδικότητας «Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ» του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας της Γ΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ.», πρέπει να γίνουν οι παρακάτω διορθώσεις: 

1. Στη σελίδα 67, στην 3η σειρά της τελευταίας παραγράφου, αντί της φράσης «… τις κοινές λαγόνιες, την αριστερή και τη δεξιά που εκβάλλουν στην κάτω κοίλη» ισχύει η φράση «… τις κοινές λαγόνιες, την αριστερή και τη δεξιά που σχηματίζουν την κάτω κοίλη». 

2. Στη σελίδα 167, στην 1η σειρά της παραγράφου της ενότητας 9.3 ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ, η λέξη τέσσαρες, αντικαθίσταται από τη λέξη τέσσερις. 

3. Στη σελίδα 171, στην 2η σειρά της τέταρτης παραγράφου της ενότητας 9.6 ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΛΟΒΟΥ ΥΠΟΦΥΣΗΣ, αντί της φράσης «… τα βαρβιτουρικά αυξάνουν την έκκρισή τους» ισχύει η φράση «…τα βαρβιτουρικά αυξάνουν την έκκρισή της».

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (1 ψήφος)