Η Υπουργός Παιδείας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Βάσεων 2019

Η Υπουργός Παιδείας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Βάσεων 2019

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων: 

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.


Τα φοιτητικά χρόνια είναι χρόνια εμπειριών. Χρόνια απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων. Σας εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απευθύνομαι και σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σας ενθαρρύνω να δείτε αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία, ως πρόκληση για την επόμενη επιτυχία σας. Με εργατικότητα, φιλοδοξία και πείσμα, είμαι σίγουρη ότι θα εκπληρώσετε τον επόμενο στόχο που θα θέσετε στον εαυτό σας.

Η Κυβέρνηση είναι κοντά και σε όλους εκείνους οι οποίοι θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον».

Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2019 - Οι ΠΙΝΑΚΕΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr