Ανακοινώσεις λυκείων και εγκύκλιος οδηγία για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2019: Όπως σας ενημέρωσαν πρώτοι χθες τα «Φοιτητικά Νέα» όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων, καθώς το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε σχετική εγκύκλιο με οδηγίες προς όλα τα Βαθμολογικά Κέντρα έτσι ώστε έως το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να ξεκινήσει η αποστολή - διακίνηση των δεμάτων ώστε να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019.

Εγκύκλιος Υπουργείου

Σύμφωνα με εγκύκλιο οδηγία του ΥΠΠΕΘ  σχετική με την ολοκλήρωση και καταχώριση της βαθμολογίας (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) – Αποστολή βαθμών και αποκομμάτων, την Παρασκευή 28-6-2019 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα με τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις βαθμολογιών, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 28-6-2019 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. 

Ανακοινώσεις Λυκείων 

Οι βαθμοί των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Αφού παραλάβουμε τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις με τους βαθμούς και κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους, θα αναρτήσουμε τις έγγραφες καταστάσεις με τους βαθμούς. Δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τι ώρα θα γίνει η ανάρτηση των βαθμών (εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει ποτέ πριν τις 11.00).

Οι καταστάσεις με τους βαθμούς δε θα περιέχουν τα ονόματα των υποψηφίων αλλά τους 8ψήφιους κωδικούς υποψηφίου. Έτσι, για να μπορέσετε να δείτε τους βαθμούς σας θα πρέπει να γνωρίζετε ή να έχετε μαζί σας τον κωδικό υποψηφίου σας.

Από κάποια στιγμή και μετά θα μπορείτε να δείτε τους βαθμούς σας και στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Αποτελέσματα Πανελλαδικών, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση θα σας ενημερώσουν ΠΡΩΤΟΙ!

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (1 ψήφος)