Μηχανογραφικό 2019: Το Εγχειρίδιο Χρήσης για ΓΕΛ

Μηχανογραφικό 2019: Το Εχγειρίδιο Χρήσης για ΓΕΛ

Μηχανογραφικό 2019: Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι, για να εκδώσετε κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Λύκειο, στο οποίο έχετε υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία του 10%, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα (περισσότερα για το 10% εδώ).


Επισημαίνεται ότι από τις 21 Ιουνίου 2019 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Εγχειρίδιο Χρήσης Μηχανογραφικό ΓΕΛ

Επιπροσθέτως, πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες/εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής για το Μηχανογραφικό ΓΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! για να ενημερωθείς πρώτος για τα επόμενα στάδια που πρέπει να κάνεις μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών των μαθημάτων, την υποβολή του μηχανογραφικού πάτησε εδώ.

Όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2019

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr