Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ): Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελληνίων 2019

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2019Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2019 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός του μαθήματος Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ).

Με μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2019 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ, που μετέχουν στις Πανελλήνιες, εξετάζονται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στα μαθήματα: Αρχες Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ).

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 πμ και τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας τα παρουσιάσουν ΠΡΩΤΟΙ παρακάτω όπως και τις προτεινόμενες απαντήσειςλύσεις και σχολιασμό των θεμάτων. 

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα και τις λύσεις!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτηθούν τα θέματα, οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) LIVE στο παρόν άρθρο. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Αρχες Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) ΕΠΑΛ
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) ΕΠΑΛ

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) των ΕΠΑΛ.

Τα Θέματα

Για τα θέματα πατήστε ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Για τις Απαντήσεις πατήστε ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Τα θέματα των Πανελληνίων σήμερα στο μάθημα ειδικότητας Μηχανές Εσωτερικής Καύσης θεωρούνται μέτριας δυσκολίας.

Αν και η θεωρία τους ήταν απλή και κατανοητή, ωστόσο αναφέρονταν σε συγκεκριμένης έκτασης ύλη σε σχέση με τη συνολική εξεταστέα ύλη του μαθήματος (η οποία κρίνεται και αρκετά μεγάλη).

Σχετικά με τις ασκήσεις, είναι δύο στον αριθμό για πρώτη χρονιά. Το θέμα Δ1 παραπέμπει σε άσκηση Φυσικής παρόλο που υπάρχει αυτούσια μέσα στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος. Το θέμα Δ2 κρίνεται λίγο περίεργο όσον αφορά τα νούμερα που προκύπτουν από την επίλυση της άσκησης ( διάμετρος εμβόλου d=20cm σε συνάρτηση με μήκος διαδρομής εμβόλου l=3cm).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Βαθμολόγηση γραπτών - Τι ισχύει

Οι 10 χρυσοί κανόνες επιτυχίας των υποψηφίων

Πότε μηδενίζεται το γραπτό του εξεταζόμενου

Οι οκτώ συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας προς τους βαθμολογητές

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Τα μηχανογραφικά

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (1 ψήφος)