Ναυτικό Δίκαιο-Ναυτιλία: Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελληνίων 2019

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2019Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2019 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός του μαθήματος Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες.

Με μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2019 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ, που μετέχουν στις Πανελλήνιες, εξετάζονται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στα μαθήματα: Αρχες Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ)/ Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ).

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 πμ και τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας τα παρουσιάσουν ΠΡΩΤΟΙ παρακάτω όπως και τις προτεινόμενες απαντήσειςλύσεις και σχολιασμό των θεμάτων. 

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα και τις λύσεις!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτηθούν τα θέματα, οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες LIVE στο παρόν άρθρο. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες ΕΠΑΛ
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Ναυτικό Δίκαιο-Ναυτιλία (ΕΠΑΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες των ΕΠΑΛ.

Τα Θέματα

Για τα θέματα πατήστε ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Για τις Απαντήσεις πατήστε ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Στην πρώτη χρονιά εξέτασης του μαθήματος «Ναυτικό Δίκαιο» τα θέματα ήταν βατά, σαφή και εντός ύλης. Τα περισσότερα θέματα αφορούσαν το πρώτο βιβλίο (το οποίο είναι και πιο εύχρηστο) και περιλαμβάνουν ερωτήσεις Σωστού Λάθους, αντιστοίχισης και ανάπτυξης. Το Δ Θέμα έχει μια ερώτηση κρίσεως, στο οποίο οι μαθητές θα πρέπει να συνδυάσουν τις νομικές γνώσεις τους για να προσδιορίσουν ένα χαρακτηρισμό ενός γεγονότος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Βαθμολόγηση γραπτών - Τι ισχύει

Οι 10 χρυσοί κανόνες επιτυχίας των υποψηφίων

Πότε μηδενίζεται το γραπτό του εξεταζόμενου

Οι οκτώ συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας προς τους βαθμολογητές

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Τα μηχανογραφικά

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr