Πανελλήνιες 2019: Νέες αλλαγές στο μηχανογραφικό

Πανελλήνιες 2019: Νέες αλλαγές στο μηχανογραφικό

Μηχανογραφικό Δελτίο 2019: Νέες αλλαγές έρχονται στο μηχανογραφικό δελτίο (μετά τις τελευταίες αλλαγές, δείτε εδώ) και Επιστημονικά Πεδία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2019.

Δείτε παρακάτω το ΦΕΚ Αναλυτικά όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης με την τροποποιητική απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.


Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Εισάγονται οι εξής αλλαγές:

6. Μετά την παρ. 3 του άρθρου 1 της με αριθμ. Φ.253/85476/Α5/2015 (Β' 995) , όπως συμπληρώθηκε με την με αριθμ. Φ.253/2647/Α5/2019 (Β' 115) υπουργικήαπόφαση, προστίθεται παρ. 4 ως εξής: «Α. Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας των Τμημάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών α) Διατροφής και Διαιτολογίας, με έδρα τα Ψαχνά του Νομού Ευβοίας και β) Τουριστικών Σπουδών και Εναλλακτικού Τουρισμού, με έδρα τα Ψαχνά του Νομού Ευβοίας, αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020 - 2021.

Β. Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας των Τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών α) Υδροβιολογίας και Υδατοκαλλιεργειών, με έδρα την Αθήνα, β) Πληροφορικής στη Γεωργία και το Περιβάλλον, με έδρα την Αθήνα, γ) Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής, με έδρα την Αθήνα και δ) Πολιτισμού και Αγροτικού Τουρισμού,με έδρα την Άμφισσα, καθορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, και πάντως όχι νωρίτερα από το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021.

Γ. Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας α) Ψυχολογίας, με έδρα το Βόλο, β) Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, με έδρα την Καρδίτσα και γ) Λογοθεραπείας, με έδρα τη Λαμία, καθορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, και πάντως όχι νωρίτερα από το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr