Πανελλήνιες 2019: Τα Υποδείγματα Αίτησης για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2019: Τα Υποδείγματα Αίτησης για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες Εγκύκλιος Αιτήσεις 2019: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο τα Υποδείγματα Αίτησης-Δήλωσης για τη συμμετοχή των υποψηφίων ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ.


Οι υποψήφιοι που επιθυμούν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση. Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο, από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 ως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου του 2019 από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, εκφράζει την αυθεντική βούληση του ενδιαφερόμενου και δεν τροποποιείται. Η Αίτηση –Δήλωση είναι καθοριστική και δεσμευτική για όλους τους υποψήφιους, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ και η μη υποβολή της σημαίνει αποκλεισμό του υποψηφίου από τις εξετάσεις.

Υπόδειγμα Αίτησης 1

Υπόδειγμα Αίτησης 2

Υπόδειγμα Αίτησης 3

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Την ΕΓΚΥΚΛΙΟ όπου περιγράφονται αναλυτικά πλήρως η διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr