84χρονος υποψήφιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο! Δείτε σε ποια Σχολή!

84χρονος υποψήφιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο! Δείτε σε ποια Σχολή

Οι βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και ο κύριος Δημήτρης Μουδατσάκης, που είχε συγκινήσει τη χώρα με την θέληση της ψυχής του, τα κατάφερε!

Το περίμενε ότι θα έμπαινε στο Πανεπιστήμιο, αυτό όμως δεν μείωσε τη χαρά του όταν ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2018! Ο λόγος για τον 84χρονο Κρητικό Δημήτρη Μουδατσάκη, ο οποίος τα κατάφερε δίνοντας μαθήματα θέλησης σε όλους μας!


Ο 84χρονος Κρητικός, μόλις συνταξιοδοτήθηκε, πριν 18 χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα θρανία. Από σήμερα, είναι μεταξύ των εισακτέων στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο!

«Από μικρός ήθελα να σπουδάσω! Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα!», είχε πει πριν λίγο καιρό στο Cretalive o κ. Δημήτρης…

Πίνακες Βάσεων 2018: Δείτε πόσα μόρια ανέβηκε ή έπεσε η κάθε Σχολή Πανεπιστημίου-ΤΕΙ

Στο μεσοδιάστημα, ενώ δηλαδή ασχολούνταν με τη βιβλιοδεσία και την τυπογραφία, ο πάντοτε φιλομαθής κ. Δημήτρης (το μαρτυρά και η βιβλιοθήκη του που έχει… ξεχειλίσει!), πού τον έχανες πού τον έβρισκες, είτε θα διάβαζε κάποιο βιβλίο, είτε θα κρατούσε σημειώσεις για μερικά απ’ τα πονήματα που εξέδωσε…

Πάντα ωστόσο ήταν σωστός νοικοκυραίος, φροντίζοντας για την οικογένειά του! «Διάβαζα πάντα. Κάθε Σάββατο, όταν πληρώναμε το προσωπικό, εγώ πήγαινα κι αγόραζα ένα βιβλίο, το οποίο το διάβαζα κατευθείαν!».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr