Μηχανογραφικό 2018: Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία Οριστικοποίησης

Μηχανογραφικό 2018: Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία Οριστικοποίησης

Μηχανογραφικό 2018: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση σας ενημερώνουν πως η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018 (exams.it.minedu.gov.gr) είναι και πάλι σε λειτουργία και έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της Οριστικοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι και τη Δευτέρα 16-07-2018, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Λύκειο, στο οποίο έχετε υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν ανήκετε στην κατηγορία του 10%, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.


Στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της Οριστικοποίησης. Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο.

SOS

  • Το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ για την Οριστικοποίηση Μηχανογραφικού 2018 (ΓΕΛ) μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
  • Το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ για την Οριστικοποίηση Μηχανογραφικού 2018 (ΕΠΑΛ) μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr