Θέματα και Λύσεις Γαλλικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2018

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 οι υποψήφιοι των (ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ) διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018 στα θέματα του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2018 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα σου παρουσιάσουν τα θέματα, τον σχολιασμό και τις λύσεις των μαθημάτων των πανελλήνίων εξετάσεων.

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 με τις εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους φοιτητές τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα, όπου ξεκινούν σήμερα 27-6-2018 με το ειδικό μάθημα των Γαλλικών.

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Γαλλικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)
Θέματα και Λύσεις Μαθηματικά ΕΠΑΛ Γαλλικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Γαλλικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ).

Τα Θέματα

Για τα θέματα Γαλλικά πατήστε ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις των Θεμάτων

Για τις Λύσεις των Γαλλικών πατήστε ΕΔΩ.

Μείνετε Συντονισμένοι για να Δείτε Πρώτοι τα Θέματα και τις Λύσεις των Πανελλαδικών 2018

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα, τα σχόλια και τις απαντήσεις άμεσα!

Μηχανογραφικό 2018: Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή (ΟΔΗΓΟΣ)

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr