Πανελλήνιες 2018 (Αποτελέσματα): Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες και που

Πανελλήνιες 2018 (Αποτελέσματα): Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων 2018 την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο - ΤΕΙ σε ενημερώνουν πως σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση των Αποτελεσμάτων-Βαθμολογιών για τις Πανελλήνιες 2018 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Να αναφερθεί πως φέτος τα αποτελέσματα-βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν κατά μια ημέρα νωρίτερα από πέρσι (στις 30 Ιουνίου). Για να δεις πρώτος τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2018 πάτησε εδώ. 

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Για να μείνεις ενημερωμένος πάτησε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (5 ψήφοι)