Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2018

Μηχανογραφικό 2018: Αναφερόμενος στην ένταξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2018, ο κ. Γαβρόγλου σε σχετική συνέντευξη Τύπου, ανέφερε τα εξής:

Η οκταμελής επιτροπή, που έχει συστήσει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επεξεργάζεται τις προτάσεις των διοικήσεων των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά για τα νέα τμήματα, μαζί με περιγράμματα των μαθημάτων.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018 μπορείτε να την δείτε εδώ.

«Στο αμέσως προσεχές διάστημα το Υπουργείο θα καταθέσει Σχέδιο Νόμου που θα προβλέπει, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από την 1η Ιανουαρίου 2018, με τον ορισμό Διοικούσας Επιτροπής. Στόχος είναι οι Σχολές και τα Τμήματα που θα δημιουργηθούν να ενταχθούν στο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2018 για την εισαγωγή φοιτητών στο ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019. Για τους ήδη φοιτούντες στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, θα δοθεί με μεταβατικές διατάξεις η δυνατότητα να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα σπουδών» σημείωσε ο κ. Γαβρόγλου.

Η συγκρότηση των νέων Τμημάτων  του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έγινε με βάση την ακαδημαϊκότητα, την αντιστοιχία  σε διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά πεδία και την ανταπόκριση  στις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: Οι αλλαγές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (1 ψήφος)