Τα Αποτελέσματα για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών 2017

Τα Αποτελέσματα για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών 2017

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση σου παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών 2017.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10-7-2017 περί τις 13:00.


Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Μείνε ενημερωμένος ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr