Τα μυστικά για την επιτυχία από τον Κωνσταντίνο Κολώνα που συγκέντρωσε 19.360 μόρια!

Τα μυστικά για την επιτυχία από τον υποψήφιο φοιτητή Κωνσταντίνο Κολώνα που συγκέντρωσε 19.360 μόρια!

Εξαιρετικές επιδόσεις πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις ο απόφοιτος - πλέον - του 2ου Γενικού Λύκειου Άρτας, Κωνσταντίνος Κολώνας. Με 19.360 μόρια έχει ήδη επιλέξει την Σχολή προτίμησης του την Ιατρική μη έχοντας κατασταλάξει ακόμα στην πόλη που τελικά θα επιλέξει, ανάμεσα στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ο υποψήφιος φοιτητής Κωνσταντίνος Κολώνας, αναφέρει πως ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αρκετό διάβασμα. Αυτό που απαιτείται για μια επιτυχή πορεία προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είναι-όπως φαντάζομαι έχουν ήδη αντιληφθεί και όσοι έχουν σημειώσει ανάλογες επιδόσεις- η συστηματική μελέτη.


Χαρά και ανακούφιση ένιωσα όταν είδα τους βαθμούς μου. Το ίδιο που ένιωσαν και οι γονείς μου και ο αδερφός μου που ακολουθεί στην Β΄ Λυκείου. 

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Μείνε ενημερωμένος ΕΔΩ.

Το προηγούμενο διάστημα δεν έκανα καμία εκτίμηση για το τι είχα γράψει και κάθε ημέρα προχωρούσα στο επόμενο μάθημα 'ξεχνώντας' τα προηγούμενα. Η αυτογνωσία, η ψυχραιμία καθ' όλη την προετοιμασία και η πίστη στον τελικό στόχο είναι . Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αν δεν υπάρχει συναισθηματική στήριξη και από το περιβάλλον γύρω μας.

Για το λόγο αυτό θερμές ευχαριστίες (εκτός της ευρύτερης οικογένειάς μου και της γιαγιάς μου κυρίως) αξίζουν στους καθηγητές μου στο Σχολείο, στους  φροντιστές μου και στους φίλους μου."

Με επιδόσεις στην Έκθεση 18.8, στην Βιολογία 19.6, στην Φυσική 19.2 και στη Χημεία 19.6, ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να αφήσει την Άρτα για τον προορισμό που θα εξελίξει τον εαυτό του και την προσωπικότητά του.

"Η Άρτα μπορεί να προσφέρει σε ένα μαθητή την ηρεμία, την ασφάλεια και τον χρόνο που χρειάζεται στην προσπάθειά του. Ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο σταθμό της διαδρομής μου. Προς το παρόν ανυπομονώ, μετά την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, να βρεθώ σε αγαπημένα και οικεία μέρη δηλ. τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου, τα Τρίκαλα."

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr