Πανελλήνιες 2017: Ακολουθούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ Μαθηματικά (άλγεβρα)

Πανελλήνιες 2017: Ακολουθούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ Μαθηματικά (άλγεβρα)

Αύριο Πέμπτη 7/6 θα εξεταστούν με τις Πανελλήνιες 2017 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, στο μάθημα των Μαθηματικών (άλγεβρα) κατά τη δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεών τους. Τα θέματα και οι απαντήσεις στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Πιο συγκεκριμένα τα Μαθηματικά είναι το δεύτερο μάθημα γενικής παιδείας, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα, στο οποίο θα εξεταστούν για τις πανελλήνιες 2017 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, αφού στη συνέχεια, από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικοτήτων.


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα και τις λύσεις για τις Πανελλήνιες 2017

Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ, η δεύτερη ημέρα πανελλαδικών, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, έχει στο πρόγραμμα τα Μαθηματικά Προσανατολισμού των ομάδων Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, και τα Αρχαία, της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Εξάλλου, χωρίς να αναφερθούν προβλήματα στα εξεταστικά κέντρα και με την αποχή να κυμαίνεται -σύμφωνα με τους αρμόδιους- σε αναμενόμενα επίπεδα κύλησε η πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές Γενικών Λυκείων στην Κεντρική Μακεδονία.

Υποψήφιοι Πανελλαδικών 2017: Για να δεις πρώτος τους πίνακες με αποτελέσματα για τις Βάσεις 2017 πάτησε εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σήμερα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με θέμα την επιστήμη ως «αέναο αγώνα» του ανθρώπου για την κατάκτηση της γνώσης, πάνω σε μια διασκευή ομιλίας, που είχε εκφωνήσει το 2003 στην Ακαδημία Αθηνών ο γιατρός και πανεπιστημιακός Γρηγόρης Σκαλκέας.

Η διαδικασία των εξετάσεων ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί, ενώ μισή ώρα αργότερα δόθηκε το θέμα και οι μαθητές είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να παραδώσουν τα γραπτά τους.

Από όλα τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) στην Κεντρική Μακεδονία διεκδικούν φέτος μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 16.000 μαθητές -540 εξ αυτών εξετάζονται προφορικά- και επιπλέον 4.000 μαθητές από τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), εκ των οποίων 329 δίνουν προφορικές εξετάσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr