Τα Αποτελέσματα εισαχθεισών φοιτητών για τις 400 θέσεις στο Μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στην Ειδική Αγωγή

Τα Αποτελέσματα εισαχθεισών φοιτητών στο Μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στην Ειδική Αγωγή

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.


Την ενημερωτική σελίδα για τους φοιτητές του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δεκτών αιτήσεων στο Πρόγραμμα Σπουδών, καθώς και σχετική ενημερωτική επιστολή για τις επιτυχούσες φοιτήτριες και τους επιτυχόντες φοιτητές.

Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Χειμερινό Εξάμηνο 2019

Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Εαρινό Εξάμηνο 2020

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σε περίπτωση αποριών αναφορικά με τα αποτελέσματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτική Επιστολή 

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

σας ενημερώνουμε ότι, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών που μας αποστείλατε για το Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου (ΕΑΓ)», διαπιστώσαμε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις εισαγωγής σας και γίνατε δεκτή/ός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών του οποίου η έναρξη για τις/τους πρώτες/πρώτους διακόσιους (200) φοιτήτριες/φοιτητές θα γίνει την 1η Οκτώβριου του 2019 και για τις/τους υπόλοιπες/υπόλοιπους διακόσιους (200) φοιτήτριες/φοιτητές θα γίνει την 1η Μαρτίου του 2020.

Σας εφιστούμε τη προσοχή σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας σας. Η διεύθυνση την οποία δηλώσατε, αποτελεί το κυριότερο σημείο σύνδεσης και επικοινωνίας με το Ε.Α.Π. Ο καθορισμός του τόπου διεξαγωγής των ΟΣΣ θα γίνει σύμφωνα με τις επιλογές που δηλώσατε κατά την υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Όμως σε περίπτωση μη δημιουργίας τμήματος στον τόπο που έχετε δηλώσει, θα τοποθετηθείτε σε τμήματα μεγαλύτερων πόλεων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν την έναρξη εκάστοτε ακαδημαϊκού εξαμήνου, από το Τμήμα Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων θα σας αποσταλούν στο προσωπικό σας email που δηλώσατε:

α) οι κωδικοί πρόσβασης, ώστε να έχετε πρόσβαση στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης (http://courses.eap.gr) και στις Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://coursesreg.eap.gr). Εκεί θα μπορείτε να βρείτε, με την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου (χειμερινού ή εαρινού αντίστοιχα), όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ), τους διδάσκοντες και τα τμήματα στα οποία θα ανήκετε. Επιπλέον, εκεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη μελέτη σας, όπως το χρονοδιάγραμμα μελέτης και γραπτών εργασιών, καθώς και την πρόσβαση σας στον Ψηφιακό Αναγνώστη, μέσω του οποίου θα έχετε πρόσβαση στους τόμους εκδόσεων Ε.Α.Π., τα παράλληλα κείμενα κ.ά. .

β) οι κωδικοί για την ενεργοποίηση του email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π και μέσω του οποίου θα γίνεται η οποιαδήποτε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας εκ μέρους του Ιδρύματος. Η χρήση αυτού του λογαριασμού email είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για τη διευκόλυνση των σπουδών σας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν τη μελέτη σας και τις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις, θα λάβετε ηλεκτρονικά, στο λογαριασμό email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σας καλούμε να επισκέ

Σας καλούμε να επισκέπτεστε συχνά, από τις 20 Σεπτέμβριου 2019 και μετά, τις παραπάνω πλατφόρμες του Ε.Α.Π (http://courses.eap.gr και http://coursesreg.eap.gr), οι οποίες είναι πολύ βασικές και χρήσιμες κατά τη πορεία των σπουδών σας.

Τέλος, με την έναρξη του εξαμήνου (την 1 η Οκτωβρίου 2019 και την 1η Μαρτίου 2020 αντίστοιχα) για την απόκτηση της ακαδημαϊκής ταυτότητας, θα λάβετε από την αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος, ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο email που σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π, όπου θα επεξηγείται αναλυτικά η απαιτούμενη εκ μέρους σας ηλεκτρονική διαδικασία έκδοσής της.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr