Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αιτήσεις για σπουδές μέχρι 6 Μαΐου

Αιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020: Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!

Η 6η Μαΐου 2019 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Αιτήσεις υποβάλλονται για 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, τα οποία διερευνούν τόσο τις κλασσικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ δέχεται, επίσης, αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες σε εύρος επιστημονικών πεδίων.  

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά Πανεπιστήμια, και το μοναδικό στην Κύπρο που οργανώνει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει, έτσι, την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.


Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ στηρίζεται:

  • σε μια υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης,
  • σε πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό, 
  • στην άμεση και συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη των φοιτητών από το διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου. 

Η φυσική παρουσία των φοιτητών απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων/μαθημάτων, σε εξεταστικά κέντρα που οργανώνονται και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη). 

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει, επίσης, ευκαιρίες συμμετοχής σε προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας, καθώς και σε προγράμματα διά βίου μάθησης.

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 υποβάλλονται ηλεκτρονικά,  αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στον σύνδεσμο:

https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στις αντίστοιχες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr