Προκήρυξη Υποτροφιών ALBA Graduate Business School

Υποτροφίες: Το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για την 8η Ακαδημαϊκή Σειρά του Προγράμματος MSc in International Business and Management, με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2018, και προκηρύσσει υποτροφίες μερικής έως και πλήρους κάλυψης των διδάκτρων, ανάλογα με την ακαδημαϊκή επίδοση, αποκλειστικά για απόφοιτους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως αναφέρονται στα κριτήρια επιλογής.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Το MSc in International Business and Management προετοιμάζει νέους επαγγελματίες για μια δυναμική είσοδο στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χώρο. Με έμφαση στην ανάπτυξη ικανών στελεχών επιχειρήσεων, το πρόγραμμα MSc in International Business & Management εξοπλίζει τους νέους πτυχιούχους (οποιασδήποτε ειδικότητας με, ή χωρίς, προϋπηρεσία) με τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για τη διαχείριση επιχειρηματικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει είτε μια πολυεθνική, είτε μια ταχέως αναπτυσσόμενη μικρή εταιρεία. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η βιωματική μάθηση (Internship Path – Career Development course) η οποία προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία ενώ συμβάλει σημαντικά στην απορρόφηση των αποφοίτων μας από την αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική, είναι διάρκειας 12 ή 14 μηνών και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Αναστασία Μπέλου, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2220).

Προκήρυξη Υποτροφιών: MSc in Business for Lawyers - ALBA Graduate Business School

Το ALBA Graduate Business School, Τhe American College of Greece ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για την 19η Ακαδημαϊκή Σειρά του Προγράμματος MSc in Business for Lawyers που έχει έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2018, και προκηρύσσει υποτροφίες μερικής έως και πλήρους φοίτησης για την κάλυψη των διδάκτρων, ανάλογα με την ακαδημαϊκή επίδοση, αποκλειστικά για τους απόφοιτους του τμήματος της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως αναφέρονται στα Κριτήρια Επιλογής.

Το MSc in Business for Lawyers είναι το μοναδικό εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που έχει ενταχθεί στη λίστα των Financial Times και συνδέει το νομικό επάγγελμα με τη σύγχρονη επιστήμη διοίκησης επιχειρήσεων εστιάζοντας στην κατανόηση των σύγχρονων οικονομικών και επιχειρηματικών πρακτικών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ως νομικοί αποτελεσματικά κάθε πολύπλοκο επιχειρηματικό και οικονομικό ζήτημα. Είναι συνεπώς «δικηγόροι-μάνατζερς» με στρατηγική και επιχειρηματική σκέψη κατέχοντας διαπραγματευτικές ικανότητες, στοιχεία απαραίτητα για μία επιτυχημένη καριέρα στο νομικό τομέα των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους νομικών σχολών, νομικούς συμβούλους εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, τραπεζών, ασφαλιστικών, επενδυτικών, χρηματιστηριακών εταιρειών και συναφών οργανισμών, σε στελέχη δικηγορικών γραφείων και νομικών υπηρεσιών, καθώς και σε ασκούμενους δικηγόρους. Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική, είναι διάρκειας 16 μηνών και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Σταυρουλάκη, τηλ.: 210 89.64.531 (εσωτ. 2287).

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.grhttp://www.foititikanea.gr