Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Είσαι νέος 18 έως 30 χρονών; Θέλεις να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες;

Είσαι νέος 18 έως 30 χρονών; Θέλεις να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες;

Θέλεις να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες; Να ταξιδέψεις και να ζήσεις για ένα διάστημα σε μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα; Να αλλάξεις προς το καλύτερο τις ζωές άλλων ανθρώπων; Να προσφέρεις εθελοντικά την εργασία ενώ παράλληλα αποκτάς καινούριες ικανότητες;

Αν ναι, και αν είσαι νέος 18 ως 30 χρονών, η ευκαιρία αυτή είναι για σένα! Οι United Societies of Balkans προσφέρουν μέσω του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) σε 3 άτομα τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά σε φορείς σε #Ρουμανία, #Λετονία και #Εσθονία.


Τα προγράμματα καλύπτουν πλήρως την διαμονή, διατροφή και μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας, την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της γλώσσας και ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της.

Για για εργασία σε Κέντρο Νέων στην Εσθονία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε αίτηση εδώ.

Για απασχόληση σε δράσεις σε σχολεία στη Ρουμανία με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση και δραστηριοποίηση ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, περισσότερες πληροφορίες και αίτηση εδώ.

Για την μοναδική ευκαιρία απασχόλησης δίπλα σε ηλικιωμένα άτομα και την οικοδόμηση διαλόγου ανάμεσα σε αυτά και τους νέους, στη Λετονία, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε αίτηση εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr