Μαθητεία Σπουδαστών ΙΕΚ σε φορείς του Δημοσίου

Μαθητεία Σπουδαστών ΙΕΚ σε φορείς του Δημοσίου

Παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 για τους φορείς του Δημοσίου Τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας για το σχολικό έτος 2017 – 2018, η προθεσμία που ορίζεται στην υπ’ αριθμ. Πρωτ. 1161/29-6-2017 «Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ. και  Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στις ΕΠΑ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ.» (Η πρόσκληση ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι για τους φορείς του Δημοσίου που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, απαιτείται απόφαση του Δ.Σ. του φορέα, η οποία πρέπει στα σταλεί ηλεκτρονικά σε ψηφιακή μορφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Αν είσαι Σπουδαστής ΙΕΚ θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα για την Μαθητεία - Πρακτική Άσκηση ΙΕΚ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη:

Μαθητεία Σπουδαστών ΙΕΚ: Τι ισχύει για Αμοιβές και Ασφάλιση

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr