Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις νέες "Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ" (Οδηγός - Βήματα)

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις νέες "Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ" (Οδηγός - Βήματα)

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως ξεκίνησε κανονικά η υποβολή των αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου - προσοχή! τελευταία ημέρα πληρωμής παραβόλων είναι η 19η Δεκεμβρίου. 

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και την ορθή υποβολή της αίτησης τους, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι ΙΕΚ-ΣΕΚ να ενημερώνονται από τις αναλυτικές οδηγίες που έχουν αναρτηθεί διαβάζοντας προσεκτικά το πλούσιο και λεπτομερές συνοδευτικό υλικό πληροφοριών και ειδικότερα τα σημεία:


SOS: Οι Απόφοιτοι ΙΕΚ τώρα και στο Viber. Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΕΚ για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ όλες τις ενημερώσεις (ότι αφορά τους Αποφοίτους ΙΕΚ).

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΙΕΚ - ΣΕΚ - ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
  2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ - ΣΕΚ (με πλήρη περιγραφή των ενεργειών και των διαδικασιών που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι ανά βήμα και αντίστοιχο σχετικό υλικό εικόνων προς διευκόλυνσή τους).
  3. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (οι οποίες καλύπτουν τις απορίες τους, καθώς και όλα τα πιθανά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν).
  4. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ "Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών (Ε.Υ.Ο.Α.Μ.)" (με πλήρη περιγραφή των ενεργειών και των διαδικασιών που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι ανά βήμα καθώς και αντίστοιχο σχετικό υλικό εικόνων προς διευκόλυνσή τους). 

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για την ενημέρωσή σας καθώς θα υπάρξουν αναλυτικές δημοσιεύσεις που θα περιγράφουν διαδικασία, τις ημερομηνίες των εξετάσεων, το πρόγραμμα και γενικότερα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Εξετάσεις Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ περιόδου 2022-2023.

Οδηγός Υποβολής Αίτησης στις Εξετάσεις ΙΕΚ και ΣΕΚ 2022

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr