e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ από τον ΕΟΠΠΕΠ / Γεγονός η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία πρωτοκόλλου

e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ από τον ΕΟΠΠΕΠ / Γεγονός η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία πρωτοκόλλου

"Προχωρώντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., και με κεντρικό μας μέλημα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, λειτουργεί από σήμερα η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ-Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, ως κομβική διαδικτυακή εφαρμογή για τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους πολίτες, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των χρηστών των υπηρεσιών του Οργανισμού" αναφέρει ο ΕΟΠΠΕΠ.

Τονίζει πως η λειτουργία της ηλεκτρονικής θυρίδας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανοίγει τον δρόμο για την επίσπευση των εξετάσεων πιστοποίησης που προγραμματίζονται το αμέσως ερχόμενο διάστημα, διευκολύνοντας σημαντικά τον έλεγχο των αιτήσεων των υποψηφίων.


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Η νέα ηλεκτρονική Πύλη του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αντικαθιστά το παραδοσιακό και γραφειοκρατικό πρωτόκολλο με μία σύγχρονη «ηλεκτρονική θυρίδα-πρωτόκολλο» που λειτουργεί ως ένα ψηφιακό γραμματοκιβώτιο, εξατομικευμένο για κάθε ενδιαφερόμενο που αιτείται ή αποστέλλει δικαιολογητικά στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ο πολίτης εξυπηρετείται χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς να πρέπει να εκδίδει εκ νέου έγγραφα που έχει καταθέσει, καθώς έχει πλέον OnLine πρόσβαση σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.

Η είσοδος των πολιτών στην υπηρεσία γίνεται αποκλειστικά με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο TAXISNET είτε από τη διεύθυνση https://protocol.eoppep.gr/ είτε μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.  στην ενότητα «e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ-Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.», ακολουθώντας της οδηγίες χρήσης που θα βρουν μόλις εισέλθουν στην υπηρεσία.

Οι πολίτες, με την είσοδό τους στην παραπάνω υπηρεσία, που είναι από σήμερα πλήρως λειτουργική και διαλειτουργική με την πλειονότητα των υπηρεσιών και εφαρμογών του Οργανισμού, δημιουργούν το προσωπικό τους ψηφιακό γραμματοκιβώτιο στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και μέσω αυτού: καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους, λαμβάνουν τις απαντήσεις της υπηρεσίας με αυτόματη πρωτοκόλληση και χωρίς άλλη διαμεσολάβηση, βλέπουν ανά πάσα στιγμή το ιστορικό, τα έγγραφα που κατέθεσαν ή την αλληλογραφία τους με την αρμόδια υπηρεσία.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr