Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ 2020 – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ 2020 – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Ο ΕΟΠΠΕΠ ενημερώνει τους υποψηφίους ότι σήμερα, Τετάρτη 11/03/2020, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.).

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα διαρκέσει έως τις 31/03/2020 - δόθηκε παράταση (δείτε εδώ).


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τον αναλυτικό Οδηγό Υποβολής, πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία.

Το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής στο Μητρώο Υποψηφίων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα είναι διαθέσιμο από τις 13:00 μ.μ. και μετά (πληροφορίες θα βρείτε στον σχετικό οδηγό).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να απευθύνεστε, καθημερινά, 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ., στις τηλεφωνικές γραμμές 210.27.09.164, 210.27.09.165 και 210.27.09.172 καθώς και να αποστέλλετε ηλεκτρονικά μήνυμα (https://eepikoinonia.eoppep.gr/welcome), επιλέγοντας την Κατηγορία: «ΔΠΠ: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)».

Τον οδηγό υποβολής αιτήσεων μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης: Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στο: http://pistop.eoppep.gr εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό.

Θα πρέπει να συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

  • Χρήστης/User Name: Πληκτρολογήστε τον 16 ψήφιο Κωδικό Συναλλαγής, ο οποίος βρίσκεται στην απόδειξη κατάθεσης του e-Πληρωμές (Μπορεί να είναι είτε του Θεωρητικού είτε το Πρακτικού Μέρους). Από εδώ και στο εξής αυτός ο κωδικός που θα πληκτρολογήσετε θα είναι το username σας.
  • Κωδικός Εισόδου/Password: Πληκτρολογήστε την ημερομηνία κατάθεσης που αναγράφεται στην εκτύπωση της κατάθεσης των εξετάστρων, χωρίς σημεία στίξης, δηλαδή: 11032020 (8 ψηφία).
  • Κωδικός Επιβεβαίωσης: Πληκτρολογήστε επακριβώς τον αριθμό που εμφανίζεται στην καρτέλα και πατήστε «Είσοδος- Login»
  • Περισσότερα στον σχετικό οδηγό.

Διαβάστε ακόμη:

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr