ΔΙΕΚ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων (2019-2020)

ΔΙΕΚ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων (2019-2020)

Δημόσια ΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ΠΡΩΤΟΙ ότι ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ).

Πιο αναλυτικά από σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων που υπεβλήθησαν για σπουδές στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2019-2020 στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Τα «Φοιτητικά Νέα» ανάρτησαν ΕΔΩ τον πίνακα με τις αναλυτικές βάσεις ανά ειδικότητα (για να δείτε τις περσινές βάσεις πατήστε εδώ), και τον αναλυτικό οδηγό ΕΔΩ για τις εγγραφές των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ όπου παρουσιάζονται οι προθεσμίες, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιτυχόντες στα ΔΙΕΚ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ αλλά και τους επιτυχόντες, μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε Είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό που ήδη έχετε. Από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση.

Δείτε ΕΔΩ τις Βάσεις Ανά Ειδικότητα 2019

Οδηγίες εγγραφής επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ

Διαβάστε ακόμη για τα Δημόσια ΙΕΚ:

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών