ΔΙΕΚ 2019: Έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

ΔΙΕΚ 2019: Έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Δημόσια ΙΕΚ: Άνοιξε την Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου και έκλεισε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ. (μετά από παράταση 10 ωρών καθώς η αρχική προθεσμία έληγε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23:59) η πλατφόρμα (diek.it.minedu.gov.gr) για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή των υποψηφίων για δωρεάν σπουδές στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2019-2020 στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας.

Για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ μόλις ανοίξουν οι αιτήσεις για το Β' εξάμηνο κατάρτισης εαρινού εξαμήνου 2019-2020, πατήστε ΕΔΩ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στο σύστημα αυτό οι υποψήφιοι μπορούσαν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2019. Εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι τα Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και τα Δ.Ι.Ε.Κ. Σωφρονιστικών Καταστημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση απευθείας στα συγκεκριμένα Δ.Ι.Ε.Κ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν:

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών