Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Oδηγίες χρήσης της εφαρμογής

Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Oδηγίες χρήσης της εφαρμογής

Δημόσια ΙΕΚ: Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» το Εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής σχετικά με την διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης για δωρεάν σπουδές στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας για το ακαδ. έτος 2019-2020.

Άνοιξε σήμερα Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019, η πλατφόρμα (diek.it.minedu.gov.gr) για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή των υποψηφίων για δωρεάν σπουδές στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας.


Στο σύστημα αυτό μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2019. Εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι τα Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και τα Δ.Ι.Ε.Κ. Σωφρονιστικών Καταστημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση απευθείας στα συγκεκριμένα Δ.Ι.Ε.Κ.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν επίσης:

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr