Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Διαδικασία Εγγραφής

Τα δικαιολογητικά, τα οποία στη συνέχεια υποχρεούται ο πρωτοετής φοιτητής να προσκομίσει στη Γραμματεία του Τμήματός του από Δευτέρα 18- 09-2017 έως και Παρασκευή 29-09-2017 είναι για όλα τα Τμήματα του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας τα παρακάτω:

  • Δύο (2) φωτογραφίες
  • Φωτοτυπία απολυτηρίου Λυκείου
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας

Εισακτέοι, που έχουν ήδη εγγραφεί σε άλλο Τμήμα ή Σχολή, λόγω πρόσβασής τους κατά τα παρελθόντα έτη, οφείλουν να διαγραφούν από αυτό/ή. Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr