ΤΕΙ Πειραιά, κατάληψη φοιτητές αναστολή, λειτουργίας, πρόεδρος ΤΕΙ Πειραιά: Σε κατάληψη προχώρησαν οι φοιτητές - Φόβοι για αναστολή λειτουργίας αναφέρει ο πρόεδρος!

ΤΕΙ Πειραιά: Σε κατάληψη προχώρησαν οι φοιτητές - Φόβοι για αναστολή λειτουργίας αναφέρει ο πρόεδρος!

Εάν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης του Ιδρύματός μας τότε θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση από το νέο χρόνο (2016) να δηλώσουμε αδυναμία   και να αναστείλουμε τη λειτουργία του ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΑΕΙ ΤΤ Πειραιάς (ΤΕΙ Πειραιά) Καθηγητής Λάζαρος Βρυζίδης, σε ερώτηση του esos, σχετικά με την κατάληψη στην Κεντρική Διοίκηση του Ιδρύματος που ξεκίνησαν σήμερα οι φοιτητές.


Ο κ. Βρυζίδης δήλωσε αδυναμία να συντάξει το ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά νέο προυπολογισμό και ότι είναι μηδενικά τα ταμειακά αποθέματα του Ιδρύαμτος.

Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης θα δώσει λύση, προκειμένου το Ιδρυμα να μπορεί να αντεπεξέλθει στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις.

Πάντως στο ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά υπάρχει η άποψη ότι η υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος ξεκίνησε   όταν το Ιδρυμα αντιτάχθηκε στο νόμο 4009/11

Στο ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά οι φοιτητές ξεκίνησαν σήμερα κατάληψη μόνο στην Κεντρική Διοίκηση του Ιδρύματος.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Πειραιά; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Πειραιά» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Πηγή: esos.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr