Την Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 (ώρα: 11:00-19:00), με πρωτοβουλία των φοιτητών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά διοργανώνεται το “1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” στο Συνεδριακό Κέντροτου Τ.Ε.Ι. Πειραιά (Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω).

Η τεχνολογία εξελίσσεται. Οι πόροι της εξέλιξης αυτής είναι οι καινοτόμες πατέντεςκαι κατασκευές. Οι πόροι δε, της καινοτομίας είναι η φαντασία και το όραμα. Για νασμιλευθούν όμως αυτά σε κατασκευές και πατέντες που θα φθάσουν να προάγουν τηντεχνολογία, απαιτείται ένα σπουδαίο εργαλείο: Η γνώση! Κι αυτό οι σπουδαστές του Τ.Ε.Ι.Πειραιά το γνωρίζουμε καλά αφού πλάι σε κάθε νέα μας ιδέα, μας συντροφεύει η γνώση γιανα την υλοποιήσουμε.

Το περιεχόμενο του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργασιώνσπουδαστών όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος που εισάγουν καινοτομίες και προάγουντην Τεχνολογία. Παράλληλα θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι, για κάθε τμήμα, όπουθα εκτίθενται οι εργασίες, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να τις δουν... εν δράσει αλλάκαι να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς αυτών. Επίσης θα υπάρχουν παρουσιάσειςτων τμημάτων του Ιδρύματος μας, με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τιςπροοπτικές που δίνουν τα προγράμματα σπουδών που διεξάγονται στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τις δραστηριότητεςτων Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά μέσω των επιστημονικών εργασιών και ερευνητικώνδραστηριοτήτων που εκπονούνται, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην προβολή τουΙδρύματός μας στο ευρύ κοινό και συνάμα να δημιουργήσει προοπτικές προώθησης τηςεπαγγελματικής αποκατάστασης τους.

Η πρωτοβουλία των φοιτητών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά καλούν όλους εσάς, - καθηγητές δευτεροβάθμια και τριτοβάθμιαςεκπαίδευσης, εκπροσώπους εταιριών, μαθητές, φοιτητές και άλλους φορείς- να γνωρίσετε τις καινοτόμες ιδέες, στο 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Γιαπερισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο: http://fkf.teipir.gr.
και στις σελίδες https://www.facebook.com/fkfteipir
EVENT https://www.facebook.com/events/216557698542476/   
Επικοινωνήστε μαζί τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 697-834-11-22.

Χορηγός Επικοινωνίας 
http://www.foititikanea.gr/2014/03/festival-kainotomias-tei-peiraia.html

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr