Αναβλήθηκαν τα μαθήματα λόγω καιρού στο ΤΕΙ Κρήτης - Κανονικά από αύριο τα μαθήματα

Αναβλήθηκαν τα μαθήματα λόγω καιρού στο ΤΕΙ Κρήτης - Κανονικά από αύριο τα μαθήματα

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα, στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Τμήματά του στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Ιεράπετρα, αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Εξαιτίας της πρόγνωσης καιρού για παγετούς κατά τόπους σε όλη την Κρήτη και της επικινδυνότητας των δρόμων, το προσωπικό δεν θα πρέπει να μετακινηθεί προς τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ. Αν αυτό κριθεί απαραίτητο για επείγουσες πειραματικές ή άλλες εργασίες, οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με τη δέουσα προσοχή και με ευθύνη των εργαζομένων.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Σε σχέση με την Τρίτη 10.1.2017 ανακοίνωση θα εκδοθεί σήμερα. Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι πατήστε εδώ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι από αύριο, Τρίτη 10.1.2017, στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Τμήματά του στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Ιεράπετρα, οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και οι διοικητικές λειτουργίες θα διεξάγονται κανονικά.

O Πρόεδρος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης

Καθ. Ευάγγελος Καπετανάκης

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΤΕΙ Κρήτης στην κατηγορία «ΤΕΙ Κρήτης» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr