Θλίψη για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή του ΤΕΙ Κρήτης

Ένας 21χρονος νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα την περασμένη Κυριακή.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι, οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του Γιώργου Καμπάση. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή...

Θλίψη για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στο ΤΕΙ Κρήτης, Γιώργου Καμπάση, που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Βρομόϊθου στη Λέρο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου κατέληξε, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Γιώργος Καμπάσης που κατάγεται από τη Λέρο, ήταν φοιτητής στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Ο Γιώργος "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή την ώρα που κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Λέρου. Ο 21χρονος εκτός από τις σπουδές του στην Κρήτη είχε φροντίσει να αναπτύξει κοινωνική δράση στο νησί καθώς είχε γίνει εθελοντής στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης του Ηρακλείου.

Μάλιστα το Παράρτημα Ηρακλείου της Ελληνικής Ομάδας Διασωσης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook συλληπητήριο μήνυμα για την απώλεια του 21χρονου.

"Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Ηρακλείου

Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην ομάδα μας το προηγούμενο διάστημα στην προσπάθεια του να προσφέρει και αυτός στο έργο μας.

Πρόκειται για τον Καμπάση Γιώργο, ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας λόγω του αναπάντεχου πνιγμού του χτες το μεσημέρι στη Λέρο από οπού και κατάγεται.

Η ομάδα μας θα αποστείλει στεφάνι σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς το Γιώργο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του."

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr