ξαφνικό θάνατο, φοιτητών στην Κρήτη, νεκροί φοιτητές Σπαραγμός για τον ξαφνικό θάνατο των δύο φοιτητών στην Κρήτη! Η κατάθεση φίλου τους που συγκλονίζει! (ΦΩΤΟ)

Σπαραγμός για τον ξαφνικό θάνατο των δύο φοιτητών στην Κρήτη! Η κατάθεση φίλου τους που συγκλονίζει! (ΦΩΤΟ)

Σε πνιγμό οφείλεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος των δύο νεαρών σπουδαστών του ΤΕΙ Κρήτης.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, οι ηλικίας 20 και 22 ετών φοιτητές έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου όταν η μοτοσικλέτα τύπου γουρούνα στην οποία επέβαιναν, εξετράπη της πορείας της στην περιοχή του Κουμπελή στα Χανιά, έπεσε σε βράχια και οι σπουδαστές βρέθηκαν στη θάλασσα.


Οι άτυχοι νεαροί έφεραν εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους, Οι δύο σπουδαστές έφεραν εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους ωστόσο έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση στο νερό.

Ένας ακόμα σπουδαστής που επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα προσπάθησε να τους βοηθήσει πέφτοντας στη θάλασσα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Αυτός ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές για το περιστατικό. Μία ώρα αργότερα, δύτες ανέσυραν νεκρούς τους δύο νεαρούς.

Ο άτυχος νεαρός μαζι με τον 20χρονο φίλο και συμφοιτητή του από την Κύμη Ευβοιας βρήκαν τραγικό θάνατο μετά τη μοιραία βουτιά στη θάλασσα. Μαζί τους ήταν και ένας 23χρονος φίλος τους από τα Γιάννενα, ο οποίος ήταν με μηχανάκι, είδε το συμβάν και έπεσε στη θάλασσα για να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως είπε, είδε τα δύο παιδιά να πέφτουν στη θάλασσα και χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η τροχαία αλλά και το Λιμεναρχείο Χανίων που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους, ερευνώντας τη βραχώδη περιοχή και τη θάλασσα. Περίπου 1,5 ώρα μετά τη «βουτιά θανάτου», οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν νεκροί. Οι δύο νεαροί ήταν σπουδαστές της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης, στα Χανιά. Ο Ηρακλειώτης φοιτητής σπούδαζε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και ο φοιτητής Δ.Κ. στο Τμήμα Φυσικών Πόρων.

Στο μεταξύ από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ «αποχαιρέτησαν» τον 22χρονο και τον 20χρονο σπουδαστές αλλάζοντας την φωτο στο προφίλ του Τμήματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: “Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα για τους φοιτητές μας Ε.Μ. και Δ.Κ. που εκείνη την ώρα χάθηκαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους”.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr