Τοίχο της Καλοσύνης, Ίδρυμα, φοιτητές, ΤΕΙ Κρήτης

Τοποθετούν "Τοίχο της Καλοσύνης" στο Ίδρυμα οι φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

Τρόφιμα και ρούχα τα οποία μοιράστηκαν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκέντρωσαν οι φοιτητές της Π.Α.Σ.Π. του ΤΕΙ Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν όσο μπορούν τους ανθρώπους με σο9βαρά οικονομικά προβλήματα. Επίσης, κατέθεσαν πρόταση στη διοίκηση του ΤΕΙ προκειμένου να δημιουργηθεί τοίχος καλοσύνης εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Αναλυτικά στην ανακοίνωση των φοιτητών αναφέρονται τα εξής:

Ως Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, προσπαθώντας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα  τα τελευταία χρόνια, συλλέξαμε για πρώτη φορά ρούχα και τρόφιμα στις 3/11/2015,τα οποία μοιράστηκαν μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηρακλείου στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Η φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια της οργάνωσης δεν σταμάτησε εκεί, αντιθέτως συνεχίστηκε , μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα μακράς διαρκείας για δεύτερη φορά ,στις 8/12/2015, με μεγάλη συμμετοχή, δείχνοντας πως η αλληλεγγύη δεν έχει εξαλειφθεί από τα πρόσωπα των φοιτητών και των πολιτών του Ηρακλείου.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΤΕΙ Κρήτης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr