Ημερίδα, θέμα, Ανοικτά, Ακαδημαϊκά Μαθήματα, ΤΕΙ Κρήτης Ημερίδα με θέμα: «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα ΤΕΙ Κρήτης»

Ημερίδα με θέμα: «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα ΤΕΙ Κρήτης»

Τα «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΤΕΙ Κρήτης» είναι ένα έργο που αποσκοπεί στην ανάπτυξη και ελεύθερη διάθεση, μέσω του Διαδικτύου, ψηφιακού υλικού και βιντεοσκοπημένων διαλέξεων που διδάσκονται στο Ίδρυμα, στα πλαίσια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Ποιοι τα παρακολουθούν; Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται! Φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες, οποιοσδήποτε επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του! Τι προσφέρουν; Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα είναι ένα ελεύθερο περιβάλλον μάθησης.


Ποιοι Συμμετέχουν; 25 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, 2.679 μαθήματα, 2.789 διδάσκοντες. Μπορείς να αναζητήσεις ανοικτά μαθήματα που σε ενδιαφέρουν στο www.opencourses.gr, την Εθνική Πύλη Αναζήτησης η οποία έχει αναπτυχθεί και υποστηρίζεται από το Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο (www.gunet.gr).

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Το ΤΕΙ Κρήτης: Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης τα τρία τελευταία χρόνια έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη και ελεύθερη διάθεση ψηφιακού υλικού και βιντεοσκοπημένων διαλέξεων για 80 μαθήματα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Τα μαθήματα μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται ελεύθερα μέσω του διαδικτύου και είναι προσβάσιμα στη διεύθυνση: http://delos.teicrete.gr/opendelos/. Το υλικό των μαθημάτων ανανεώνεται συνεχώς.

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Εμμ. Σμυρνάκη στο ΤΕΙ Κρήτης για να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του προγράμματος καθώς και να συζητήσουμε για τις προοπτικές της ανοικτής εκπαίδευσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr