Την Παρασκευή η εκδήλωση του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης Την Παρασκευή η εκδήλωση του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης

Επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα ωστόσο αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο Κ28 (αμέσως μετά την ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος), στη 2η ενημερωτική και ψυχαγωγική ετήσια εκδήλωσή του με θέμα: «Παρουσίαση των δράσεων του Τμήματος Κ.Ε. κατά το ακαδ. έτος 2014-2015». Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη "Διεθνή Ημέρα για τα Αθώα Παιδιά Θύματα Επιθέσεων".

Η εκδήλωση έχει τους εξής στόχους:


α) Να αναδείξει τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα επιστημονικά επιτεύγματα των φοιτητών και των καθηγητών του Τμήματος (π.χ. πτυχιακές εργασίες, δράσεις στα εργαστήρια και τους χώρους πρακτικής άσκησης / εποπτείας κ.άλ.),

β) Να προβάλει τα ταλέντα, τις πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου των φοιτητών, οι οποίες θα αποτελέσουν το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης.

γ) Να ισχυροποιήσει τους δεσμούς με την τοπική κοινωνία και  να προβάλλει το έργο του Τμήματος στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr