Νέα υπηρεσία για εύρεση φοιτητικής κατοικίας από το ΤΕΙ Κρήτης!

Η πλατφόρμα findhome.teicrete.gr είναι μια νέα υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών του Ιδρύματος και των ιδιοκτητών κατοικιών.

Η υπηρεσία επιτρέπει σε ιδιοκτήτες ακινήτων, μέσω λογαριασμού που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ εύκολα ακόμα και με facebook login, να δημοσιοποιούν αγγελίες για τις διαθέσιμες προς ενοικίαση κατοικίες τους.

Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να καταχωρήσουν μία σύντομη περιγραφή των κατοικιών, φωτογραφίες, κόστος ενοικίασης, χάρτη, καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως π.χ. επίπλωση, κοινόχρηστα, θέρμανση, πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς για το ΤΕΙ κ.α.


Καινοτομία του findhome.teicrete.gr είναι η στοχευμένη προς τους φοιτητές πληροφόρηση για την επιλογή κατοικίας τους.

Ο ενδιαφερόμενος φοιτητής μπορεί να αναζητήσει τις διαθέσιμες κατοικίες μέσα από πολλαπλά κριτήρια, με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να επιλέξει το διαμέρισμα που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Σημαντικό στοιχείο της υπηρεσίας είναι η προβολή του σημείου της κατοικίας στο χάρτη και ο υπολογισμός της απόστασης από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην πόλη όπου φοιτά ο φοιτητής.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών του Ιδρύματος στην εύρεση κατοικίας στην πόλη σπουδών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης που μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του φοιτητικού τους e-mail.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα και αναμένεται να έχει μεγάλη προσέλευση από ιδιοκτήτες ακινήτων και μετέπειτα από φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr