Η εκπαιδευτική σύμπραξη "Innovations in Mature Adult Learning" του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης & την Σχολή Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Κρήτης πραγματοποιούν μελέτη για τα κίνητρα μάθησης και κατάρτισης των ώριμων ενηλίκων.

Αν είστε άνω των 40 ετών, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο της μελέτης, προκειμένου να συμπληρώσετε το «Ερωτηματολόγιο για τα κίνητρα μάθησης και κατάρτισης των ώριμων ενηλίκων».

Λίγα λόγια για την μελέτη:

  • Η εκπαιδευτική σύμπραξη ΙΜΑL εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τα μαθησιακά πρότυπα των ώριμων ενηλίκων και στην ανταλλαγή καλών εκπαιδευτικών πρακτικών.
  • Το ερωτηματολόγιο έχει ως στόχο να διερευνήσει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επιλογές και τα κίνητρα εκπαίδευσης και κατάρτισης των ώριμων ενηλίκων.
  • Είναι απόλυτα ανώνυμο και μπορεί να συμπληρωθεί online. Αποτελείται από 5 τμήματα και απαιτεί περίπου 15 λεπτά για να συμπληρωθεί.
  • Το ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί από όλους τους εταίρους του έργου στις αντίστοιχες χώρες τους: Πολωνία, Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία.
  • Την Ελλάδα εκπροσωπεί στο εταιρικό σχήμα ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, με επιστημονικά υπεύθυνη την Δρ. Κούτρα Κλειώ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin), Εργαστηριακή συνεργάτιδα του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης.
  • Τα δεδομένα θα αναλυθούν τηρώντας το απόρρητο των απαντήσεων, με μοναδικό σκοπό την συγκεντρωτική επεξεργασία και παρουσίαση αυτών.

Τα ερευνητικά αποτελέσματα θα αξιοποιηθούν από το ΤΕΙ Κρήτης και συγκεκριμένα από τις δομές του Γραφείου Διασύνδεσης και της Σχολής Δια Βίου Μάθησης από όπου και αντλήσαμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας λόγω προγενέστερης συνεργασίας μας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr