Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ καταγγέλλει την Χρυσή Αυγή μέσα από ανακοίνωση της. Όπως αναφέρουν, χθες το βράδυ, Χυσαυγίτες έγραψαν συνθήματα με φασιστικό περιεχόμενο στο χώρο που βρίσκεται το "τραπεζάκι" της ΠΚΣ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ καταγγέλλει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής που βεβήλωσαν τον χώρο από τον οποίο εξορμεί η ΚΝΕ στα ΤΕΙ, τη νύχτα 28 προς 29 Ιανουαρίου, γράφοντας συνθήματα φασιστικού περιεχομένου. Τη στιγμή που η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της στενάζουν, αυτοί προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν από το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της εργατικής τάξης που την εξαθλιώνει, που αναγκάζει τους σπουδαστές να εγκαταλείπουν της σπουδές τους. Επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά τον αντι-ΚΚΕ χαρακτήρα τους.

Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται από τη θρασυδειλία τους. Θα συνεχίσουν αταλάντευτα τη πάλη για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των παιδιών της, ενάντια στη αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και σε κάθε δύναμη που υπηρετεί τα αφεντικά.

Οι ΤΕΙτζήδες, οι σύλλογοι φοιτητών και σπουδαστών, τα σωματεία, οι μαζικοί φορείς και κάθε τίμιος νέος και νέα να απομονώσουν τη ναζιστική ιδεολογία και δράση της εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Καλύτερη απάντηση να πάρουν:
-Στην οργάνωση και διεκδίκηση για να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα του ΤΕΙ ενόψει του νέου εξαμήνου, οι ελλείψεις καθηγητών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η υποβάθμιση της μέριμνας, η γενικότερη υποβάθμιση των ΤΕΙ.
-Στην ενίσχυση του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Περιφερειακές και τοπικές εκλογές, παντού.

Η οργανωμένη πάλη του εργατικού λαϊκού κινήματος είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr