Αυτός είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που συνελήφθη! - Τι καταγγέλλουν φοιτήτριες

Αυτός είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που συνελήφθη! - Τι καταγγέλλουν φοιτήτριες

Ο ένας μετά τον άλλον οι φοιτητές καταγγέλλουν τα απίστευτα που συνέβαιναν στο ΤΕΙ - Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του καθηγητή για τα ανταλλάγματα που φέρεται να ζητούσε - Εκατοντάδες φοιτητές είχαν πέσει θύματα - Οι συνομιλίες που "καίνε" τον καθηγητή στα χέρια της Αστυνομίας - Τι αποκαλύπτουν φοιτήτριες για τα οικονομικά και ερωτικά ανταλλάγματα που τους ζητούσε ο καθηγητής.

Αρκεί μια γρήγορη ματιά στο προφίλ που διατηρούσε ο καθηγητής στο facebook, για να καταλάβει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν τηρούσε κατά γράμμα τους κανόνες της πανεπιστημιακής κοινότητας. Μάλλον το αντίθετο… Το προφίλ του είναι γεμάτο με φωτογραφίες και μηνύματα φοιτητών και… κάποια ταξίδια με νεαρές παρουσίες. Ενδεχομένως φοιτήτριες κι εκείνες.


Αρκεί μια γρήγορη ματιά στο προφίλ που διατηρούσε ο καθηγητής στο facebook, για να καταλάβει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν τηρούσε κατά γράμμα τους κανόνες της πανεπιστημιακής κοινότητας. Μάλλον το αντίθετο… Το προφίλ του είναι γεμάτο με φωτογραφίες και μηνύματα φοιτητών και… κάποια ταξίδια με νεαρές παρουσίες. Ενδεχομένως φοιτήτριες κι εκείνες.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ξεπερνούν τους 1.000 και φυσικά ανάμεσά τους είναι πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες. 

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και χρόνια στο ΤΕΙ: Αν δεν πλήρωνες σε χρήμα ή σε είδος -για τις κοπέλες- μάθημα του καθηγητή δεν περνούσες. Η τρίτη εκδοχή, ήταν να πας στο φροντιστήριο του ζευγαριού στις Σέρρες (που τώρα είναι συγκατηγορούμενοι του καθηγητή).

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μάλιστα, εκτός από τις καταγγελίες των φοιτητών, υπάρχουν και τουλάχιστον 150 καταγεγραμμένες συνομιλίες στα χέρια της Αστυνομίας, που «καίνε» τον καθηγητή και τους συγκατηγορούμενούς του.

Πάρτε μια γεύση:

«Αν έδειχνες στήθος πέρναγες»

Φοιτήτρια που αναγκάστηκε να πληρώσει είναι αποκαλυπτική. Η ταρίφα όπως μας λέει ήταν 250 ευρώ για το κάθε μάθημα. «Εγώ χρωστούσα 9 μαθήματα και πλήρωσα 2.250 ευρώ. Επειδή οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα αναγκάστηκα να δουλέψω. Ζήτησα να μου κάνει μια καλύτερη τιμή αλλά αρνήθηκε» λέει και συνεχίζει…

«Ήξερα ότι πολλές φοιτήτριες ήταν αναγκασμένες να βγουν μαζί του. Μου είχαν πει πως αν πάω και δείξω λίγο στήθος θα περάσω το μάθημα. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο και γι’ αυτό πλήρωσα».

Πατέρας φοιτήτριας που έπεσε στα δίχτυα του καθηγητή μιλάει στο newsit. Όπως μας λέει ο 59χρονος την έκοβε συνεχώς σε 9 μαθήματα και έτσι κλήθηκε να πληρώσει. Αν και συνταξιούχος βρήκε τα 2.250 ευρώ που ζητούσε ο κατά τα άλλα εκπαιδευτικός και του τα έδωσε.

«Μετά το παιδί μου θα περνούσε και λευκή κόλλα να έδινε. Ο καθηγητής της είχε προτείνει να βγούνε πριν του δώσει τα χρήματα αλλά το παιδί μου αρνήθηκε. Στη συνέχεια την έκοβε συνεχώς. Έπρεπε να πληρώσουμε και αυτό ήταν κοινό μυστικό».

Για καταγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συγκεκριμένος καθηγητής φέρεται να είχε στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ που έκανε μάθημα, καθώς τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις έκοβε στο μάθημα του και στην συνέχεια ζητούσε μια απλή…. “εξυπηρέτηση” από αυτές προκειμένου να τις περάσει.

Οι κινήσεις του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα, μέχρι που μπλέχτηκε στο παιχνίδι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, βάζοντας ένα τέλος στην δραστηριότητα του καθηγητή και των συνεργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία είχαν θησαυρίσει από τα “ιδιαίτερα” μαθήματα που τους έστελνε ο καθηγητής με το περουκίνι…πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ, τότε σίγουρα θα περάσουν το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Οι δυο φοιτητές αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή “φακελάκι”, αποφάσισαν να δώσουν μιαν οριστική λύση, απευθυνόμενοι στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν στο φροντιστήριο για τα δήθεν μαθήματα που θα έκαναν οι δυο φοιτητές – “βιτρίνα” δηλαδή για δικαιολογούνται τα ποσά μέσω των δήθεν μαθημάτων – και κανόνισαν το ραντεβού, ώστε να δώσουν το “φακελάκι” στους συνεργούς του καθηγητή.

Την στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή με το περουκίνι παραλάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο Αστυνομικών συνελάμβανε ταυτόχρονα τον “καθηγητή φακελάκι” και μάλιστα μέσα στο γραφείο του στα ΤΕΙ.

Χαρακτηριστικό της δραστηριότητας που είχαν αναπτύξει οι συλληφθέντες, είναι το γεγονός πως στην κατοχή τους βρέθηκαν μετρητά ύψους 178.000 ευρώ, αλλά και εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού ύψους 140.000 ευρώ.

Παράλληλα μετά τις συλλήψεις έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και τις παραινέσεις του προκειμένου να βρεθούν στο κρεβάτι του ώστε να περάσουν αβίαστα το μάθημα του, στην κυριολεξία πέφτουν “βροχή”.

Κατά συνέπεια ο ανακριτής που θα αναλάβει την υπόθεση έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να εξετάσει μια προς μια τις καταγγελίες για την σεξουαλική παρενόχληση των φοιτητριών και βέβαια τα ανταλλάγματα που έδωσαν στο “παθιασμένο” καθηγητή, ώστε να περάσουν το μάθημα του.

Καταγγελία φοιτήτριας για καθηγητή σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας: «Με χάιδευε μέσα στην αίθουσα»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr