ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Γεράσιμος Αρσένης, Υπουργειο Παιδείας

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα ονομαστεί «Γεράσιμος Αρσένης» - Αναμένεται έγκριση από το Υπουργειο Παιδείας

Να ονομαστεί το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων "Γεράσιμος Αρσένης" αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, σε έκτακτη συνεδρίασή του.

Η απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση που έκανε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, λαμβάνοντας υπόψη το σχετικό ψήφισμα της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

«Ο Γεράσιμος Αρσένης, ως υπουργός Παιδείας, ίδρυσε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, και είχε την ευτυχία να το εγκαινιάσει τον Οκτώβριο του 1999, ενισχύοντας την εκπαίδευση αλλά και την τοπική οικονομία στα Ιόνια Νησιά, ενώ μέχρι και την τελευταία του στιγμή παρέμεινε θερμός υποστηρικτής της λειτουργίας και ενίσχυσής του. Μάλιστα η οικογένειά του είχε δημοσιοποιήσει την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθεί δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό υποτροφιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη μνήμη του εκλιπόντος» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γαλιατσάτος στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η απόφαση για την ονοματοδοσία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε "Γεράσιμος Αρσένης", θα αποσταλεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς έκκριση και υλοποίηση.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Ιονίων Νήσων» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr