Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα υποβάλει μήνυση στην εταιρεία σίτισης για την τροφική δηλητηρίαση των 15 φοιτητών

Το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων θα υποβάλει μήνυση στην εταιρεία σίτισης για την τροφική δηλητηρίαση των 15 φοιτητών σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος.

Σχετικό Άρθρο: Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο νοσοκομείο 15 φοιτητές

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής:


Μετά το θλιβερό γεγονός της τροφικής δηλητηρίασης πολλών φοιτητών μας στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 και μετά από επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ζαφειρόπουλο και τον Διευθυντή της Αστυνομίας Κεφαλονιάς, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, σήμερα το πρωί η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε: 1ον την καταγγελία της σύμβασης με την εταιρεία σίτισης των φοιτητών μας και 2ον την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για το συμβάν.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά προκειμένου να υποβληθεί η μηνυτήρια αναφορά και να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες μέχρι να εξευρεθεί άλλος τρόπος σίτισης των φοιτητών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους φοιτητές μας και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία αυτή και υπόσχεται ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών σίτισης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr