Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική στις εκλογές του Συλλόγου εστιακών φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική στις εκλογές του Συλλόγου εστιακών φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η Πανσπουδαστική στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στον νεοϊδρυθέντα Σύλλογο εστιακών φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα ψήφισαν 113 φοιτητές. Τα έγκυρα ήταν 109 και τα λευκά/άκυρα 4.


  • Η Πανσπουδαστική έλαβε 55 ψήφους.
  • Ο ΣΤΕΓίτης (στηρίζεται από την φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ)έλαβε 51 ψήφους.
  • Οι Αγωνιστικές Κινήσεις έλαβαν 3 ψήφους.

Η Γραμματεία Λάρισας του ΜΑΣ χαιρετίζει όλους τους φοιτητές που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής.

«Όλους εκείνους που έδωσαν τη μάχη, κόντρα στο ρεύμα των αυταπατών και της λογικής του "μικρότερου κακού".

Οι εστιακοί στήριξαν τις δυνάμεις  με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ κόντρα στην εκφυλιστική κατάσταση που επικρατεί στο φοιτητικό κίνημα και στις κυβερνητικές παρατάξεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, κόντρα στους δήθεν ανεξάρτητους που θέλουν ένα κίνημα χωρίς στόχους, χωρίς να αναδεικνύει τον ένοχο, ένα κίνημα που το μόνο που κάνει είναι να στέλνει τους σπουδαστές απογοητευμένους σπίτι τους.

Οι σπουδαστές στην εστία, που βιώνουν κάθε μέρα τις επιπτώσεις τις αντιλαϊκής πολιτικής, που θέλει ο λαός να πληρώνει την κρίση, δεν έπεσαν στην παγίδα, και έδωσαν απάντηση σε όσους θέλουν τους σπουδαστές θεατές στο σίριαλ υποβάθμισης και ξεπουλήματος των σχολών μας. Παρά τη μοιρολατρία, τη λογική της εύκολης "λύσης" και του "τίποτα δεν αλλάζει", οι εστιακοί στέλνουν μήνυμα αγωνιστικής διάθεσης με την 1η δύναμη, την ΠΚΣ, στον νέο σύλλογό τους».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr