Πρώην πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας: Καταργούν το ΤΕΙ

Πρώην πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας: Καταργούν το ΤΕΙ

Ως δυσάρεστη εξέλιξη για το ΤΕΙ θεσσαλίας, το οποίο οδηγείται ουσιαστικά σε κατάργηση, κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος Παναγιώτης Γούλας σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των ΤΕΙ θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Καταργείται ένα ΤΕΙ το οποίο έχει να επιδείξει ένα σημαντικότατο έργο στον τομέα των σπουδών, της έρευνας και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων υποστήριξε ο κ. Γούλας μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ. Μάλιστα χαρακτήρισε αδιανόητη τη μη μεταφορά της έδρας της Γεωπονικής Σχολής στη Λάρισα, η οποία διαθέτει το κατάλληλο αγροτικό περιβάλλον και τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ανάπτυξη της Σχολής.


Ο κ. Γούλας ζήτησε επίσης μεγαλύτερη ενεργοποίηση για το θέμα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων αλλά και φορείς όπως το Επιμελητήριο προκειμένου να μη βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων.

Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Το σχέδιο για 8 Σχολές και 34 Τμήματα μετά τη συγχώνευση του Παν. Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα για το νέο Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr