Φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου!

Φοιτητικές Ειδήσεις: Σοκαρισμένη είναι οι φοιτητές του Ιδρύματος από την είδηση ότι ένας φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος σε Σχολή του ΤΕΙ Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τμήματος Λογιστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο φοιτητή εντόπισε νεκρό η καθαρίστρια του ΤΕΙ. Άνδρες της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής βρίσκονται ήδη στο σημείο ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για το τραγικό συμβάν.

Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος στην πτέρυγα των γραφείων σε σκάλα, στο κτήριο της λογιστικής και στο σημείο σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο. Ο χώρος αποκλείστηκε. Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του και τυπικά. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση. Η ιατροδικαστική εξέταση θα λύσει το μυστήριο εντός της ημέρας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του 23χρονου.

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επικοινώνησαν με τους συγγενείς του παιδιού και τους ενημέρωσαν για το τραγικό συμβάν. Εντός της ημέρας οι τελευταίοι αναμένεται να δώσουν καταθέσουν για να συμπληρώσουν περισσότερα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας, που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο σπουδαστή του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής κατάγεται από την Αθήνα και η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον 23χρονο να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας.

Περισσότερες Φοιτητικές Ειδήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr