Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας StartupEuropeWeek 2017 στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week (#SEW17) για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα το διάστημα 6 έως 10 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά την επιτυχία της πρωτοβουλίας Startup Europe Comes to Universities, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας επιδιώκει να αναδείξει εκ νέου πρωτοβουλίες, πολιτικές & επιτυχημένες πρακτικές επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με 3 εκδηλώσεις:

  • Πάτρα, 6/2/2017 (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας, ώρα 18:00)
  • Πύργο, 8/2/2017 (Διοικητήριο Π.Ε. Ηλείας, ώρα 18:00), και
  • Μεσολόγγι 10/2/2017 (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, ώρα 11:00).

ΤοStartup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative, με σκοπό την προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε πάνω από 40 χώρες και πάνω από 280 διοργανωτές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν.

Στο φετινό StartupEuropeWeek WesternGreece (#SEW17_Western_Greece), οι παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από την νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αξιοποίησης της ιδέας, της χρηματοδότησης και της καινοτομίας. Θα παραστούν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και επιχειρηματιών, επιστημόνων, εκπροσώπων θερμοκοιτίδων και φοιτητικών ομάδων. Θα υπάρχει χρόνος για ανοικτή συζήτηση και δικτύωση των συμμετεχόντων.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες, αποφοίτους που σκέφτονται να επιχειρήσουν, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, κ.α

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Κάντε την εγγραφή σαςστις εκδηλώσεις στους παρακάτω συνδέσμους:

Τις προσεχείς μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Μείνετε συντονισμένοι και στα κοινωνικά δίκτυα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για άμεση ενημέρωση (Facebook: @TEIWestGreece και Twitter:@TEI_WGR).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr