Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας στην είδηση του θανάτου του Νανούση Νανούση, του καθηγητή Ρευστοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πάτρας. Ο καθηγητής έφυγε εντελώς ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη στους μαθητές του, αλλά και στους συναδέλφους του στο ΤΕΙ.

Η κηδεία του θα τελεστεί  το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παραλίας Πατρών, ενώ το Δ..Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του π. Τ.Ε.Ι. Πάτρας, προχώρησε στο εξής ψήφισμα:

«Το Δ.Σ. Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του π. Τ.Ε.Ι. Πάτρας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα την 16η Ιουλίου 2013, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Νανούση Νανούση, καθηγητή του ΤΕΙ Πάτρας και συζύγου της Γραμματέως του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

1. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2. Να καταθέσουν χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Απροσάρμοστων Παιδιών «Μέριμνα» Πατρών.

3. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τύπο».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr