φοιτητές, Νατοϊκών, πλοίων, ΦΩΤΟ

Οι φοιτητές διαδήλωσαν κατά των Νατοϊκών πλοίων [ΦΩΤΟ]

Την Τετάρτη 2/12 πραγματοποιήσαμε με ιδιαίτερη επιτυχία συλλαλητήριο φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων ενάντια στην παρουσία των ΝΑΤΟϊκών πλοίων στον Πατραϊκό κόλπο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής εφαρμόζει επικίνδυνη αντιλαϊκή πολιτική . Συνεχίζει τώρα και παραχωρεί έδαφος, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές της χώρας για τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για τη συνέχιση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, ενισχύει ακόμα και τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, κατά των λαών της περιοχής.

Η δράση μας ενάντια σε όλη αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζετε αύριο 3/12 με πανελλαδική απεργιακή συγκέντρωση 10:30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου. Στην απεργιακή συγκέντρωση  καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι Μαθηματικού, Φυσικού, Πολιτικών μηχανικών, Φαρμακευτικής, Νηπιαγωγών, Φιλοσοφίας, Σύλλογος οικότροφων εστίας και οι σπουδαστικοί σύλλογοι ΣΤΕΦ ΣΕΥΠ του ΤΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ΕΔΩ τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των εγγραφών για κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση! 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr