αισιοδοξία, ξεκινά, νέο, ακαδημαϊκό, εξάμηνο, τμήμα, ΔΟΕΠ,ΤΜ, ΤΕΙ Πύργου Με αισιοδοξία ξεκινά το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο στο τμήμα ΔΟΕΠ & ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου

Με αισιοδοξία ξεκινά το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο στο τμήμα ΔΟΕΠ & ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου

Με το δεξί ξεκινά τη Δευτέρα το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο στο τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων του ΤΕΙ στον Πύργο, ο φοιτητικός πληθυσμός του οποίου αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των νέο εισαχθέντων φοιτητών, ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο τμήμα εγγράφηκαν 160 από τους 174 συνολικά φοιτητές που εισήχθησαν φέτος σε αυτό. Αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωινή", αυτό, όπως δήλωσε χθες η Προϊσταμένη του τμήματος ΔΟΕΠ&ΤΜ κ. Αναστασία Ζαφειροπούλου Μακρυγένη, προκαλεί αισιοδοξία και χαρά για το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο που μόλις ξεκινά. «Προσπαθούμε με το καινούργιο πρόγραμμα που εγκρίθηκε από την Κοσμητεία πρόσφατα, να τους δώσουμε όσο καλυτέρα μπορούμε εφόδια για τις προπτυχιακές σπουδές τους ώστε να είναι ικανοί και να βγουν στην αγορά εργασίας και να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο μέλλον όσοι το επιθυμήσουν.


Και αυτό γιατί οι τρεις κατευθύνσεις μας (1. Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, 2. Μουσειολογία, 3.  Επικοινωνία Πολιτιστικών Μονάδων) είναι πολύ δυναμικές, είναι για τον τουρισμό και τον πολιτισμό και την επικοινωνία και αφορούν όπως αντιλαμβάνεστε την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας. Για τα Μουσεία, τους Αρχαιολογικούς χώρους, για το Κατάκολο, τη φυσική ομορφιά αυτού του τόπου και οτιδήποτε έχει σχέση με την προσέλκυση τουρισμού και τουριστών στην περιοχή μας που είναι και το μεγάλο μας ατού για τη χώρα έστω και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της οικονομικής δυσπραξίας που υπάρχει. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Παράλληλα, η κ. Ζαφειροπούλου, μίλησε χθες στους φοιτητές του 5ου εξαμήνου, δηλαδή εκείνους που είχαν πρωτοεισαχθεί στο νέο τμήμα και αυτό για να τους ενημερώσει για τις τρείς κατευθύνσεις προκειμένου να επιλέξουν αυτή που επιθυμούν. «Για τα παιδιά αυτά ξεκινάνε οι τρείς κατευθύνσεις και πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες που θα γίνουν, πως θα επιλέξουν κατεύθυνση και επιπλέον ποιες θα είναι οι κατευθύνσεις  ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν και να αποφασίσουν τελικά τι θα πρέπει να επιλέξουν σα κατεύθυνση».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr